۱۳۸۸ اردیبهشت ۶, یکشنبه

ایرانشف فرهاد زعفری هشجین












فرهود زعفری (فرهاد)
شروع فعالیت 1355
مدرس و مربی آموزش با مدرک مربیگری آشپزی،هتلداری،کافی شاپ از سازمان فنی حرفه ای کشور.مدرس دانشگاه هتلداری با مجوز تدریس از وزارت علوم و تحقیقات فن آوری دانشگاه علمی کاربردی.38206/19/23 شماره دبیرخانه تاریخ 24/7/85 امورمدرسان
مولف کتابهای هتلداری،آشپزی دنیای پیتزا.کتاب آشپزی دیابت،کافی شاپ دنیای دسرها1 و دنیای دسرهای 2 و تشریفات و دستمال سفره صدف .دستمال سفره ایران شف مدیریت آموزشگاه گامهای آتیه(موسسه ایران شف)با مجوز از سازمان فنی حرفه ای کشورمدیرعامل شرکت مشاوران فردای بهترآسیا در زمینه راه اندازی،تجهیز،دکوراسیون،آموزش،مشاوره،هتل،رستوران،فست فود،تالار،کافی شاپ درایران.
مالک و مدیر کافی شاپهای زنجیره ای صدف اولین کافی شاپ حرفه ای ایران.
13/6/84- 124508 تاریخ و شماره ثبت شرکتها
داوربین المللی جشنواره های آشپزی و نوشیدنی.راه اندازی صدها رستوران،فست فود،تالار،کافی شاپ،و سفره خانه های سنتی در ایران فعالیت های آموزشی در موسسات ایرانگردی و جهانگردی > ایفاچی کار،جلب سیاحان،موسسه هتلداری بنیاد جانیازان،موسسه فرهنگی هنری شهرداری تهران.مچتمع های فرهنگی و تفریحی،گروه هتلهای پارس اهواز،تبریز،کرمان،مشهد .هتل داد یزد،هتل چمران شیراز،هتل سیمرغ تهران،هتل ارم کیش،نمایشگاه بین المللی تهران راه اندازی رستوران بزرگ نماشگاه.رستوران asp .رستوران اسکان اولین فست فود و کافی شاپ تخصصی.رستوران پاپا.فست فود دجاج کنتاکی تهران.رستوران کاکتوس.مچتمع پتروشمی تبریز.هتل اوین.اجلاس سران کشورهای اسلامی.مدرس صدا و سیما در شبکه های5 تهران.2 جام جم برون مرزی.3 سراسری،رادیوتهران،رادیوجوان،و غیره
رکوردهای بین المللی ساخت بزرگترین بستنی.فنجان قهوه و بزرگترین چنگال جهان .بزرگترین کتاب هتلداری جهان .جهت ثبت در کتاب رکوردهای گینس
تدوین استاندارد کافی شاپ در اداره پژوهش و فن آوری اطلاعات سازمان فنی حرفه ای کشور و تالیف کتاب استاندارد کافی شاپ دنیای دسرها2 اموزش کافی شاپ در ایران با کد بین المللی 1/1/33/31-5
بنیانگذار کافی شاپ حرفه ای در ایران و آموزش هزاران هنرجو و ارائه منو به اکثر کافی شاپها و رستورانها درایران
رییس کمسیون آموزشی اتحادیه کافی شاپ و عضو واحدفرهنگی مجمع امورصنفیشماره 1647 و تاریخ 11/8/1384
انتشار مقالات علمی و فرهنگی، سخنرانی و شرکت در همایشهامجلات و روزنامه های داخلی و خارجی.جشنواره تخصصی ایرانگردی و جهانگردی.دانشگاه تهران و علو م اچتماعی.صنایع غذایی ،تغذیه و غیره
با تقدیم احترام فرهاد زعفری
وب سایت ایران شف برای ایرانیان و فارسی زبانان
سلام خوش آمدی
وب سایت ایران شف هم اکنون یکی از وب سایتهای پر بازدید و آشنا برای خانواده های ایرانی و فارسی زبانان درآمده بازدید خوبی که روزانه از این سایت از سراسر جهان انجام می پذیرد ما را بر آن داشت که بتوانیم خدمت کوچکی به هموطنان و فارسی زبانان ارائه نماییم.در وبسایت ایران شف از آموزش آشپزی تمام ملیت ها،دسرها،شیرینی ها،و نکات تغذیه ای و سلامتی گرفته تا مقالات هتلداری،رستوران داری،کافی شاپ داری،استانداردها،تبلیغات رایگان برای شما ،خبرهای مسابقات آشپزی،جشنواره ها،محصولات مواد غذایی ،منوها،تزیینات،
این سایت شخصی است و نام این سایت ایران شف است. ایران شف برای ایرانیان است ودر ایران فعالیت میکند و مدیراین سایت ایرانی است و عاشق ایران است .این سایت به هیچ حزب و گروه یا سازمانی وابسته نمی باشد و با هیچ سایتی هم همکاری ندارد و نخواهد داشت ولی مخلص همه شماست
این سایت با مدیریت فرهاد زعفری (ایران شف) با هدف فرهنگ سازی و صنعت گردشگری و هتلداری، رستورانداری و کافی شاپ داری، پذیرایی، تشریفات راه اندازی شده است. هدف ما این است که بتوانیم به شما بزرگواران خدمت نماییم.ایران شف می کوشد مطالب علمی و کاربردی برای شما عزیزان علاقه مند عرضه کند و یا دستورات آشپزی، شیرینی پزی، کافی شاپ، هتلداری، لوازم، موادغذایی، استخدام پرسنل، راه اندازی، دکوراسیون، تجهیز، آموزش، مشاوره، منو و هزاران موارد دیگر که شما نیاز دارید برای شما فراهم نماییم، آیتم های زیادی در نظر گرفته ایم تا بتوانیم ارادت مان را به شما عزیان ثابت کنیم ما را راهنمایی فرمایید و بعضی وقتها ماشالله ماشالله هم بگین ما اینجوری تشویق می شویم کارهای جالبی براتون تدارک می بینیم.
در پشت همه مو فقیت های فعلی من قدرتی است که از درون من سرچشمه میگیرد.
نیروی که در همه ما وجود دارد.
من گمان میکنم که در درون ما بخش کوچکی از خداوند است که باید کشف گردد .
جمله از این فلسفی تر شنیدید:؟
اگر علت ها را می دانستیم همه را می بخشیدیم .
وقتی تو واقعا چیزی را می خواهی همه جهان همدست می شود تا بتوانی ان را به دست آوری.
هر چیز که برایت پیش می آید محصول اندیشه های توست.
پس اگر می خواهی خودت را عوض کنی باید از عوض کردن اندیشه هایت اغاز کنی.
مشکل تا وقتی مشکل است که ؟
خاطرات من
از بچگی به کار هنری علاقه داشتم ! اولین بار سوم دبستان بودم که نیمرو درست کردم برای خودم و کارکردنو از 13 سالگی شروع کردم خدا وکیلی بیکار نماندم تا دینش کارکردم ، البته برام عجیب بود که چرا مثل نیمرو هایی که مادرم درست میکنه خوب نشده ؟ بعد متوجه شدم که روغن استفاده نکرده بودم و تخم مرغ در اثر حرارت خود ماهی تابه پخته شده ! اما خداییش خیلی مزه داد ! دست پخت خودم بود !اخه اون موقع تو روستا املت و نیمرو هم شرف داشت تا شاتوبریانهای این موقع.یواش یواش غذا پختن رو یاد گرفتنم.چون به این کار علافه داشتم کل قسمتهای هتل.رستوران.کافی شاپ کارکردم ولی دیگه از این ناملایمتی های این کارفرماهای بدحساب خسته شدم دیگه به هیچ کدامشان نمی شود اطمینان کرد کافرما هم اون کارفرماهای قدیم .از سال 64 دارم برای خودم کار میکنم ولی برای کار پیمانکاری باهشون قراردادمیبندم پول ادمو دو دره می کنند
الان دیگه انواع و اقسام غذا های اروپایی ،امریکایی،اسیایی و دسر هزاران نوشیدنی درست میکنم و هر وقت که بیکار باشم و یا تنها باشم فورا می توانم یک دستور تهیه جدید ابداع کنم ، با فوت و فن آشپزی هم به خوبی آشنایی دارم . در طبخ اکثر غذاها تخصص دارم و وقتی که نوبت به طبخ اون ها میرسه دیگه آشپزخانه در اختیار من می تونه باشه و کسی ابراز وجود نکنه ولی حیف که وقت نمی کنم.وقتی هم کتاب می نویسم اکثرا بعداز ساعت دفتره بعد میام کافی شاپ و یه قهوه اسپرسو دپش سفارشی باقری برام درست میکنه دوپینک که کردم شروع میکنم به تایپ مقاله در زمینه غذا،هتلداری،گردشگری،کافی شاپ و غیره همه اش شکمی یه روزی آرزوکردم یه تعطیلی به پستم بخوره بتونم 72 ساعت بخوابم ساعت 8 صبح مثل خروس بی محل از خواب پریدم و وصل شدم به اینترنت غذاهم یادم رفته بود بخورم ! اینها هم نتیجه ی شکمو بودن خودمه ! اولین شرط آشپز خوب بودن شکم پرست بودنه ! هر چی بیشتر اهل شکم و خوردن باشی استعداد آشپزیتون هم بیشتره ! چندصدتا تو برنامه های اشپزی و همایشهای غذا و نوشابه داور بودم یه روز مسابقه و جشنواره ترشی بود 300 نوع ترشی از هرکدام 1 قاشق مرباخوری تست کردم 1هفته داشتم می مردم اخه می دونید اگه تست نمی کردم اعتراض میکردند و من هم نمی تونستم نمره بدم.
--------------------------------------------------------------------------
قديما غذاهاش هم عطر و بوي خاصي داشت! توي هَركاره سنگي ( ديزي سنگي ) مادر ابگوشت بار ميذاشت كه باز خود همين ابگوشت چند نوع بود … ابگوشت ساده … ابگوشت قورمه سبزي … ابگوشت به … ابگوشت كله گنجشكي … ابگوشت كلم سنگ … ابگوشت مرزه و الخ ! ابگوشت كلم سنگ اگه ميخوردي تا سه روز دهنت بوي كلم سنگ ميداد و واي به حال اينكه جايي بي تربيتي ميكردي! بوش همه رو خفه ميكرد!
خلاصه ظهر كه ميشد توي اب ابگوشت نون ريز ميكرديم و با ترشي ليته ميخورديم ! يا بابا يه پياز گنده ميذاشت توي سفره با مشت ميزد روش كه له ميشد ما بچه ها هم بابا رو تشويق ميكرديم كه اي ول چه زوري داره بابامون! گوشتش رو هم با نخود لوبيا و سيب زمينيش ميريخت توي كاسه مسي و با گوشتكوب چوبي ميكوبيدش تا خوب له بشه … گوشت كوبيدن كه تموم شد بابا گوشتكوب چوبي رو ميداد به عزيز دردانه و ته تغاري كه گوشت هاش رو ليس بزنه و پاكش كنه! با نون لقمه پشتي درست ميكرديم و از توي همون كاسه مسي گوشت كوبيده ها رو ميخورديم تا تموم بشه.
شب ها هم بيشتر خاكينه و اشكنه تخم مرغ و اشكنه كشك داشتيم! گاهي هم دمي ماش يا دمي عدس يا دمي چشم بلبلي و دمي زيره! زمستونا بيشتر مادر اش درست ميكرد! اش شلغم … اش رشته … اش لَخشَك! اش الو … اش گندم …اش عماج و امثالهم! هفته اي يكبار هم جمعه ها مادر برنج درست ميكرد! حالا يا با مرغ يا با قيمه و قورمه سبزي …مادر هميشه ميگفت با نون بخور تا سير بري! يادش بخير!
گاهي هم توي زمستون مادر يك كله و پاچه از قصابي ميگرفت و اب ميذاشت روي اجاق تا داغ بشه شروع ميكرد به كندن پشم هاي سرو كله و پاچه هاي گوسفند … پشم ها رو كه با كمك اب داغ خوب ميكند دماغاي گوسفند رو قشنگ تميز ميكرد و دندوناشو مسواك ميكشيد! مادر ميگفت توي سر گوسفند كرم دون داره و بايد بلد باشي چجوري كرم هاي داخل سرش رو در بياري …كله پاچه پاك كردن مادر ديدني بود! چنان با ظرافت اون رو تميز ميكرد كه اخرش دلت ميخواست كله رو همونجور خام خام بخوريش!
يه كله با چار تا پاچه رو مينداخت توي يه قابلمه بزرگ و يه عالمه اب ميريخت با مخلفاتش كه سير و پياز و گندم و نخود و نمك و زرچوبه بود صبح زود بار ميذاشت! ظهر كه ميشد بوي كله پاچه تا سر ميلان ميرفت! روزي كه كله پاچه داشتيم مادر همه رو دعوت ميكرد به ضيافت همون يه دونه كله! چشماش كه مال بابا بود! زبونش مال ته تغاري و عزيز دردونه … خلاصه با نون لواش تازه و ترشي خيلي ميچسبيد!
حالا غذامون شده پيتزا و ساندويچ مرگ و كوفت! نميدونم چيز برگرُ سالاد ماكاروني و بيف استر گانف! ميگن اون غذا ها كلاس نداره! تا مادر به ياد قديما ابگوشت بار ميذاره چيش و فيش ها شروع ميشه! يكي دستور ماكاروني ميده! يكي كنتاكي ميخواد! يكي املت درست ميكنه! حالا كاش اين غذاهاي جديد خوشمزگي اون غذا ها رو داشت …ادم دلش نميسوخت! عوض شديم ماها … عوض شديم! غذاهامون حتما بايد چيز داشته باشه! نداشته باشه كلاس نداره! اي مرده شوره اين كلاس رو ببره…!
این روزها شبانه روزی کار میکنم می دونید پدرم دراومده سراین سایتها و وبلاگهام روزشده 18 ساعت تو اینترنت دارم تایپ می کنم.تا چندماه پیش چشام خیلی قوی بود چندوقته چشام ضعیف شده و برای تایپ حتما بایستی عینک بزنم
سایت ایران شف سایت مرجع هتلداری،رستوران داری،و کافی شاپ داری است.ولی به اندازه یک کمپانی بزرگ محتوادارد وزحمت یه سری هم تو بازارخراب دشمن پیداکردیم ویه سری هم دوست که کلی به ما حال میدن و مارا تشویق میکنند اخه میدونید یه سریها فکر میکنند علامه اند نه بابا این طوری نیست هرصیدی یه صیاد داره دست بالادست بسیاره بابام جاناون چیزایی که شما زمان درشکه ترجمه کردی و برای مردم فخر می فروشی گذشت برو فکرکفن و تابوت باش ماراهم تشویق کن تازه می تونی وصییت هم بکنی چرا نباید من فعالیت نکنم.به خدا 13 سالم بود این کارو شروع کردم و هزاران زحمت و زجر و سپری کردن جوونی حالا می خوام به ملتم خدمت کنم بقیه خاطراتم را می نویسم ..
با امید یک ارتباط مفید و موثر
و لی تادلتان بخواهد ما دشمن پیداکردیم افرادی هم پیداشدند ودوست ندارند بنده دراین صنعت حرفی بزنم ولی کورخواندند به کوری چشم آنها هم شده بنده دست از فعالیتم برنخواهم برداشت وشبانه روز فعالیت خواهم نمودبارها ازطریق ایمیل و تلفن بنده را تهدیدکرده اندکه شما دررابطه با صنعت هتلداری حرفی نزن چرا نزنم من این کار را از ظرفشوری شروع کردم وتاآخرین لحظه خونم دربرابرشماروباه صفتان خواهم ایستاد با افتخاردرسایت ایران شف می نویسم زمانی که ازروستا به تهران آمدم13 سال بیشترنداشتم اولین جایی که برای استخدام مراجعه نمودم هتلی بود که کوچکترین روپش را که به بنده پوشاندند 3 سایز برام بزرگتر بود و زمانی هم که ظرف می شستم زیر پاهام جعبه نوشابه کانادادرای یادش بخیر می گذاشتم و 18 ساعت ظرف میشسم بدون اینکه ظرفی بشکنم درخیابان انقلاب مشغول شدم .که ازآوردن نمامش خودداری میکنم وبیش از 3دهه است که دراین رشته فعالیت میکنم واگرخداوندعمری بدهدوسعادت خدمت گذاری را به ملت غیورایران داشته باشم به این کارادامه خواهم دادبنده بیدی نیستم با این بادها بلرزم وچیزی ازدست دادنی هم ندارم که نگرانش بشوم من مثل گربه امام رضا(ع) میمانم ازهرکجاکه ولم بکنند جهاردست و پا خواهم نشست من نگران نیستم وترسی هم ازشماها ندارم .ولی یادگرفتم چگونه از میهمانان پذیرایی کنم. آداب معاشرت هتلداری و رستوران داری را از کسانی یادگرفتم که موفق ترین مدیران این رشته میباشند که الان در سوییس و کشورهای مختلف وحتی درایران که بازنشست شده اند و دستشان را می بوسم حرفی برای گفتن دارند یادگرفتم .یاد گرفتم موفق باشم.یادگرفتم درس بخوانم.ودانش خودرا بالاترببرم تا سوسکهایی مثل اینها چرت و پرت گفتند جوابشان را بدهم .زمانی که بچه بودم در یک روزبارانی مادرم گفت فرهاد خدا صدای شمارا میشنود و ازخدا بخواه که موفق شوی فریاد زدم خداجان کمکم کن فردای همان روز در روستا باغی داشتیم ویک درخت بادام داشت زیردرخت ایستادم به درخت بادام گفتم با من از خدا حرف بزن درخت بادام شکوفه باز کرد گفت این است عظمت خدا :قربونت برم خدا چقدر مهربانی و چقدر حرف منو گوش کردی .آری یادگرفتم کتاب بنویسم. یاد گرفتم مشاورباشم ،مدیر و مدرس دانشگاه باشم ویادگرفتم روی بای خودم ایستاده باشم و یادگرفتم خدمتگذار باشم و نگران دانش اندوخته و انتقال به دیگران وحشت نکنم چرا؟چونکه حضرت محمد(ص) فرموده است ذکات علمتان را بدهید برای سلامتی خودتان و خانواده تان صلوات محمدی بفرست مارا هم فراموش نکن التماس دعاiranchef@gmail.com
تلفن همراه مدیریت 09121490154 تلفن شرکت مشاوران 88775240 تلفکس












۳ نظر:

ناشناس گفت...

جناب آقای زعفری عزیز فرهاد خان میشه بفرمایید این همه انرژی را بابت این سایتها میگذاری آیا فکر این را نکردی یکسری دشمنی ها و کینه هارا برای خودت از طرف یک سری افراد خواهید داشت
چون هرکسی که محبوبیتش بیشتر ش.د دشمنی ها بیشتر میشود
مواظب خودتان باشید
احسن به پشتکارشما

ناشناس گفت...

آخه آقای فرهاد خان یک تنه با این همه رقیب جنگیدن رقیبانی مثل استارباکس آمریکا میدانید پشت استارباکس چه کسانی خوابیده است ترورت نکن

ناشناس گفت...

با سلام و احترام به استاد فرهاد زعفری ایرانشف روز معلم را به شما استاد خوب و دوست داشتنی تبریک عرض میکنم امیدوارم تندرست باشید

از دانشجویان علمی کاربردی