۱۳۸۸ اردیبهشت ۳, پنجشنبه

راه اندازی کافی شاپ.رستوران.فست فود.هتل.تالار با ایرانشف

ایرانشف بانک اطلاعات مرجع هتلها.رستورانها.فست فودها.کافی شاپ ها.تالارها.iranchef

1 - با توجه به موقعيت مكاني و نيز بررسي ذائقه مشتريان شركتي و خانگي پيرامون رستوران يا فست فود يا
كافي شاپ ليست غذاها ، دسرها يا نوشيدني هاي گرم و سرد منوي نهايي چه بايد باشد تا مشتريان بيشتري
را جذب نمايد.
2 - امكانات سخت افزاري و نرم افزاري تهيه مواد اوليه ، آماده سازي ، طبخ غذاها يا تهيه نوشيدني ها و دريافت
و تحويل سفارش چه بايد باشند ؟ تا علاوه بر حفظ كيفيت ، باعث افزايش ميزان مشتريان و رضايتمندي آنها شود
3 - بتوان با بررسي نقاط ضعف و قوت رقباي پيرامون ، بهترين راهكارهاي تبليغاتي را براي جذب مشتريان و نيز
حفظ آنها بكار گرفت .
سيستم مديريت ایران شف ، تازه ترين متد مديريت در بالاترين سطح كلاس جهاني بشمار مي رود.
در سيستم مديريت كلاس جهاني ، متخصصين ، يك متد مديريت نوين را در كار شما به اجرا مي گذارند كه اثرات
آنرا حتي مشتريان شما نيز بخوبي لمس خواهند كرد .
مزاياي اين سيستم چيست ؟
1 - مشتريان شما را بطرز خارق العاده اي افزايش مي دهیم.
2- هزينه هاي شما را به مقدار قابل توجهي كاهش مي دهیم .
3 - فروش شما را در شرايط يكسان نسبت به رقبا به ميزان شگفت انگيزي افزايش مي دهیم .
اين سيستم حتي در يك فست فود يا كافي شاپ كوچك نيز قابل اجراست.
4-کلیه پرسنل شمارا در حد استانداردبین المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روزدنیارا برای رستوران یا
کافی شاپ با آموزش راه اندازی میکنیم.
5-دکوراسیون شمارا با جدیدترین و ارزانترین سازه های روزدنیا طراحی و اجرا می نماییم.
برآورد هزینه ها قبل از سرمایه گذاری:
خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.
ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.
طراحی و اجرا که به تایید ایزو وHACCP برسد.
هزینه تبلیغات.کارت.منو.بروشور.سربرگ.جلدمنو.ودیگر موارد.
هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه.انبار.سرویسها. ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.
هزینه اخذمجوز.
هزینه حقوق و مزایای پرسنل.
هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .

از ( صفر) تا ( 100 )
تهران .خیابان ولیعصر بالاتراز پارک ساعی ساختمان صدف پ 1137
تلفکس 88774591 و 88775240
09121490154 -------- iranchef@gmail.com
فرهاد زعفری موسسه بین المللی ایران شف(شرکت مشاوران فردای بهترآسیا) ، نيروي انساني متخصص و آموزش ديده در هر يك از بخش هاي زير را كه مورد نياز هتل ها ، رستورانها ، فست فودها و كافي شاپ ها مي باشد را تأمين و يا نيروهاي مورد نظر شما را نيز آموزش مي دهد .
مشاوره،گزینش در استخدام و تامین نیروی انسانی:
شرح وظایف پرسنل:
آموزش کلیه پرسنل:
طبق چارت. سازمانی هتل ها .رستورانها. كافي شاپ ها،سازمانها.شرکتها،ارگانهای دولتی و خصوصی
-----------سرآشپز ..آشپز ..کمک آشپز..( ایرانی و فرنگی)
---------------كباب پز.. تخته کار..سالاد ساز ..اردورچي.
---------------------- فركار . ساندويچ زن. پيتزا پز ..خدمات ظرفشور.
--- مشاور حقوقی و فنی آشنا به صنف مورد نظر
---------.مدير داخلي .
.------------مدیر غذا نوشابه.و مسئول آموزش
------------------فرآنت آفیس،خانه داری،اپراتور،
-----------------انبار دار .امورمالي .صندوقدار.مامور خرید.
.---------------------- شف-هد ویتر ویتر .كمك گارسن.باسبوي و هد باسبوی و نیروهای تشریفات vip
------------------------------كافي من . بستني ساز. و فالوده ساز.
------------دربان. ماشين پا . بيلبوي. لاندري . دليوري. پیک موتوری.راننده، سرایدار و نگهبان
فرهاد زعفری /09121490154 /88775240
----------------------------------------------------please click to viewe full image
شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا (ایران شف)
متخصص در صنعت هتلداری.رستوران.فست فود.تالار.کافی شاپ.سفره خانه سنتی.کیترینگ.از صفر تا صد با تضمین فروش بالاhttp://www.offic1342.blogfa.com
دكوراسيون داخلي چه اهميتي دارد ؟
1 - امروزه ثابت شده است كه 83 % مردم با مشاهده نماي زيباي يك رستوران يا كافي شاپ جذب آن مي مي شوند .
2-تهيه ابزارهاي طبخ يا آماده سازي به ميزان فضاي در دسترس و نوع ارائه خدمات بستگي دارد كه اين نيز خود مستلزم داشتن طرح دكوراسيون داخلي است .
3 - با بهره گيري مناسب از فضاها ، مي توان فرآيند آماده سازي تا تحويل سفارش را سريعتر و كارآمدتر نمود.
4 - با استفاده مناسب از رنگها و نيز نوع چيدمان و صدها نكته ظريف ديگر مي توان فضايي خاطره انگيز را در ذهن مشتريان ثبت و ايشان را به مراجعه هاي بعدي ترغيب و تشويق نمود

سيستم مديريت ایران شف ، تازه ترين متد مديريت در بالاترين سطح كلاس جهاني بشمار مي رود.
در سيستم مديريت كلاس جهاني ، متخصصين ، يك متد مديريت نوين را در كار شما به اجرا مي گذارند كه اثرات
آنرا حتي مشتريان شما نيز بخوبي لمس خواهند كرد .
مزاياي اين سيستم چيست ؟
1 - مشتريان شما را بطرز خارق العاده اي افزايش مي دهیم.
2- هزينه هاي شما را به مقدار قابل توجهي كاهش مي دهیم .
3 - فروش شما را در شرايط يكسان نسبت به رقبا به ميزان شگفت انگيزي افزايش مي دهیم .
اين سيستم حتي در يك فست فود يا كافي شاپ كوچك نيز قابل اجراست.
4-کلیه پرسنل شمارا در حد استانداردبین المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روزدنیارا برای رستوران یا
کافی شاپ با آموزش راه اندازی میکنیم.
5-دکوراسیون شمارا با جدیدترین و ارزانترین سازه های روزدنیا طراحی و اجرا می نماییم.
برآورد هزینه ها قبل از سرمایه گذاری:
خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.
ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.
طراحی و اجرا که به تایید ایزو وHACCP برسد.
هزینه تبلیغات.کارت.منو.بروشور.سربرگ.جلدمنو.ودیگر موارد.
هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه.انبار.سرویسها.ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.
هزینه اخذمجوز.
هزینه حقوق و مزایای پرسنل.
هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .
از صفر تا صد ما شمارا همراهی خواهیم کرد.
تضمین فروش بالا اخرین اهداف ایران شف

-----------------------------------شركت مشاوران فرداي بهتر آسيا ایران شف
طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی و بازسازی هتل.رستوران.فست فود . تالار و کافی شاپ .سفره خانه
سنتی،باغچه،سلف و آشپزخانه های صنعتی.............

برآورد هزينه قبل از شروع .
طراحي آرم .لوگو .تابلو .كارت .بروشور.بنر.تيزر،استند ،طراحی و دوخت لباس فرم کلیه پرسنل ،رومیزی
،دستمال سفره،پلیسه ،رزرواسیون ،شماره میز،تابلوهای راهنما،و کلیه امور چابی تبليغات.
طراحی و تجهيز و چيدمان مكانيزه آشپزخانه با استاندارد بين المللي بارعایت تعرفه های بازرسان
بهداشت،اتحادیه،شهرداری،و دیگر ارگانهای ذیزبط iso .و HACCP .....
طراحی، نورپردازی و چيدمان سالن رستوران،تالار،لابی،کافی شاپ بااستاندارد بین المللی و رعایت كليه
استاندارد سرويس و پذیرایی.....
مكانيزه کردن و ارائه راهکار ،تسریع در سرويس دهي به میهمانان با استانداردبین المللی....
طراحی و ارائه جدیدترین منو با فورمولاسیون جدید برای رستوران،تالار،کافی شاپ،فست فود،روم سرویس با
آنالیز،قیمت گذاری،آموزش،کاست کنترول.....
تامین ، آموزش و شرح وظایف کلیه پرسنل و آشنایی با استانداردهای،تشریفات پذیرایی،میزبانی،مدیریت،روابط
عمومی،بازرگانی،آشپزی،انبارداری،امورمالی،خرید،خانه داری،فرانت آفیس،روم سرویس،کافی
شاپ،دربان،بلبوی،لاندری،خدمات،حراست،مسئول آموزش،پنتریو غیره........
تضمین فروش بالا و نگهداری..........
آیا میدانید دكوراسيون داخلي چه اهميتي دارد ؟
1 - امروزه ثابت شده است كه 83 % مردم با مشاهده نماي زيباي يك رستوران يا كافي شاپ جذب آن ميشوند .
2-تهيه ابزارهاي طبخ يا آماده سازي به ميزان فضاي در دسترس و نوع ارائه خدمات بستگي دارد كه اين نيز خود
مستلزم داشتن طرح دكوراسيون داخلي است .
3 - با بهره گيري مناسب از فضاها ، مي توان فرآيند آماده سازي تا تحويل سفارش را سريعتر و كارآمدتر نمود.
4 - با استفاده مناسب از رنگها و نيز نوع چيدمان و صدها نكته ظريف ديگر مي توان فضايي خاطره انگيز را در ذهن
مشتريان ثبت و ايشان را به مراجعه هاي بعدي ترغيب و تشويق نمود

سيستم مديريت ایران شف ، تازه ترين متد مديريت در بالاترين سطح كلاس جهاني بشمار مي رود.
در سيستم مديريت كلاس جهاني ، متخصصين ، يك متد مديريت نوين را در كار شما به اجرا مي گذارند كه اثرات
آنرا حتي مشتريان شما نيز بخوبي لمس خواهند كرد .
مزاياي اين سيستم چيست ؟
1 - مشتريان شما را بطرز خارق العاده اي افزايش مي دهیم.
2- هزينه هاي شما را به مقدار قابل توجهي كاهش مي دهیم .
3 - فروش شما را در شرايط يكسان نسبت به رقبا به ميزان شگفت انگيزي افزايش مي دهیم .
اين سيستم حتي در يك فست فود يا كافي شاپ كوچك نيز قابل اجراست.
4-کلیه پرسنل شمارا در حد استانداردبین المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روزدنیارا برای رستوران یا
کافی شاپ با آموزش راه اندازی میکنیم.
5-دکوراسیون شمارا با جدیدترین و ارزانترین سازه های روزدنیا طراحی و اجرا می نماییم.
برآورد هزینه ها قبل از سرمایه گذاری:
خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.
ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.
طراحی و اجرا که به تایید ایزو وHACCP برسد.
هزینه تبلیغات.کارت.منو.بروشور.سربرگ.جلدمنو.ودیگر موارد.
هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه.انبار.سرویسها.ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.
هزینه اخذمجوز.
هزینه حقوق و مزایای پرسنل.
هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .
از صفر تا صد ما شمارا همراهی خواهیم کرد.
تضمین فروش بالا اخرین اهداف ایران شف


واحد گرافيك و طراحي ایران شف طراحي منو ، آرم ، لوگو ، تابلو ، كارت ، بروشور ، بنر ، تيزر و هداياي تبليغاتي
شما را با بهره گيري از نگاه تخصصي مشاورين متخصص خود در امر تبليغات بر عهده مي گيرد .
چقدر به واحد صنفی خود اهميت مى دهيد؟
هيچ مى دانيد، اگر نوع دكوراسيون یک واحد صنفی را همچون سليقه تان طراحى كنيد، چه تاثيرى بر آرامش روح
و روان خود و مشتریانتان خواهد داشت؟
مثلاً همين آشپزخانه كه از سوى نامگذاران قلب خانه ناميده مى شود،
اگر از يك رنگ آميزى و چيدمان معمولى برخوردار باشد هيچ تاثيرى جز خستگى و كسالت بر روح افراد آشپزخانه
نخواهد داشت. اگر كمى با دقت و حوصله به اين موضوع بنگريد متوجه خواهيد شد كه چرا اين سال ها حضور
خانواده در رستوران ها پررنگ تر از سابق شده است و مطمئناً علت به مرز نهايت رسيدن فروش مراكز تهيه غذا
را خواهيد فهميد! وقتى كدبانوى منزل مجبور به كار در يك مطبخ معمولى و غيرقابل جذاب است،
چطور مى تواند براى پخت و پز حوصله به خرج دهد. اينجا است كه بايد سريعاً سليقه سرآشپز رستوران اعمال
شود، اگر سنتى پسند است كه با خريد چند ديگ مسى، ظروف سفالى و روميزى برطرف خواهد شد ولى اگر
در مخيله اش افكار مدرنيستى مى گذرد كار كمى مشكل مى شود كه البته آن هم با كمى تامل در امور طراحان
شرکت مشاوران ایران شف به دست خواهد آمد. كافى است با ما تماس بگیرید.
اما در منزل براى داشتن آشپزخانه مدرن لازم است كه ديوارها و كابينت ها و تمامى قفسه ها با رنگ دلخواه
خانم كه بايستى از ميان رنگ هاى فوق باشد، رنگ آميزى شود. اگر پنجره اى در آشپزخانه موجود است،
بايستى زوارش، رنگ متضاد ديوارها استفاده شود. پرده را نيز هم رنگ يا تلفيقى از زرد، قرمز و نارنجى انتخاب
كنيد. در خريد ميز و صندلى آشپزخانه هم دقت كنيد كه پايه هاى فلزى و رويه اى هم رنگ با زوار پنجره داشته
باشند. يعنى اگر زوار پنجره شما قرمز است رويه صندلى ها را از پارچه قرمز انتخاب كنيد. آن لوستر قديمى را نيز
درآوريد و جايش يك لوستر مدرن كه جديداً به اشكال مختلف هندسى طراحى شده درست در بالاى ميز
ناهارخورى آويزان كنيد. يادتان نرود كه در يك مطبخ مدرن تمامى وسايل اعم از بشقاب ها، ليوان ها، جاى قهوه و
شكر بايستى در داخل قفسه ها قرار گيرند نه در روى آنها. پس جز يك گلدان كوچك يا دو، سه عدد ليوان فانتزى
چيز ديگرى روى كابينت ها قرار ندهيد. دست آخر نيز يك تابلوى نقاشى كه معلوم نيست موضوعش چيست به
ديوار بياويزيد. اما اگر باز هم علاقه داريد توصيه هاى دقيق را براى ترتيب دادن آشپزخانه تان بشنويد به ادامه
توصيه هاى ما به دقت گوش كنيد. نور در آشپزخانه: براى تزئين آشپزخانه از نور طبيعى و مصنوعى استفاده مى
كنيم. پنجره در ارائه نور طبيعى به آشپزخانه از اهميت زيادى برخوردار است. معمولاً پنجره مى تواند در صورت
مشرف بودن به فضاى سبز يكى از تابلوهاى آشپزخانه باشد. پنجره رابطى است بين آشپزخانه و فضاى خارج كه
بهتر است در مقابل منظره اى زيبا قرار داشته باشد. پرده در آشپزخانه: اگر آشپزخانه ما به دليل محدوديت
فضاى خارج از نور زيادى برخوردار نباشد از پرده هايى كه حالت تورى دارند استفاده مى كنيم. در صورتى كه
آشپزخانه در معرض تابش شديد نور باشد از پرده هايى كه بتوانند جلوى نور را بگيرند استفاده مى كنيم به عبارت
ديگر نوع جنس پرده بايد متناسب با ميزان نور داخل آشپزخانه انتخاب شود. امروزه نورهاى مصنوعى در انواع
مختلف مثل هالوژن، فلورسنت با لامپ هايى كه از سقف آويزان شده و داراى پايه اى روى زمين يا روى ميز
هستند طراحى شده اند و مى توان از آنها براى تامين نور دلخواه استفاده كرد. به طور كلى بهتر است در
آشپزخانه نور مخفى باشد. معمولاً تابش نور مستقيم ناراحت كننده بوده و انعكاس زيبايى ندارد. همچنين معمولاً
لامپ هاى هالوژن را زير كابينت يا گچبرى مخفى مى كنند. لامپ هاى هالوژن بسيار زيبا بوده و پديده جديدى در
طراحى خانه و مخصوصاً آشپزخانه هستند. به تازگى لامپ هاى جديد ۲۲۰ ولتى كه نياز به ترانس ندارند به بازار
آمده اند. البته اين لامپ ها برق زيادى مصرف مى كنند اما نورشان نسبت به بقيه لامپ ها بيشتر است. رنگ در
آشپزخانه: نور عاملى است كه به وسيله آن رنگ ها مشاهده مى شوند. رنگ ها هر كدام پيام، حالت و
خصوصيتى خاص دارند. رنگ ها بيان كننده شخصيت اشخاص و رساننده پيام هاى مختلفى هستند. آگاهى از
اين مسائل باعث مى شود كه براى بيان احساس درونى مان از ابزار درست استفاده كنيم. مى توان با ارائه يك
رنگ خاص در آشپزخانه يا جابه جايى رنگ ها و در كنار هم قرار دادن آنها، احساس و انديشه درونى مان را به
بيننده انتقال داد. اصولاً رنگ وسايل آشپزخانه بايد مناسب و آرام بخش باشد. طرح كابينت: امروزه طرح كابينت
هاى موجود در بازار بسيار متفاوت است. بعضى از آنها به جاى اينكه يك در مسدود داشته باشند داراى يك بخش
پنجره اى يا شيشه اى هستند كه وسايل زيبا و جذاب را در آنها قرار مى دهند. ميز و صندلى: صندلى هاى
داخل آشپزخانه بايد به دليل استفاده كوتاه مدت به راحتى جابه جا شوند. موارد كاربرد اين صندلى ها منحصراً در
آشپزخانه است. ميزها در آشپزخانه اشكال مختلفى دارند. انتخاب و كاربرد هر يك از انواع ميزها با توجه به فضاى
آشپزخانه و وسعت يا محدوديت آشپزخانه و همچنين سليقه افراد صورت مى گيرد. ظرفشويى و آب چكان:
معمولاً در كنار ظرفشويى، آب چكان طراحى مى شود كه وسيله اى مناسب براى خشك كردن ظرف ها است.
گل و گياه: هرگز براى تزئين آشپزخانه از گل هاى مصنوعى استفاده نكنيد، زيرا براى بيننده پيام عشق و علاقه
ندارند و آتش زا هستند
تهران. خیابان ولیعصر بالا تراز پارک ساعی کوچه سی و دوم ط6 واحد 603 تلفن 88775240
همراه مدیریت / 09121490154

هیچ نظری موجود نیست: