۱۳۸۸ اردیبهشت ۳, پنجشنبه

ایرانشف




راه اندازی، مشاوره، دکوراسیون، آموزش، تجهیز، برآوردهزینه رستوران، فست فود، تالار، کافی شاپ و هتل چهارشنبه، 26 فروردینماه 1388

مدیران موفق مشاوران موفقی داشتند
هتل، تالار، رستورانهای فست فود، ایرانی، فرانسوی، دریایی، سلف سرویس، کیترینگ، کافی شاپ در حد ایزو مطابق با استانداردهای جهانی از صفر تا 100 تضمینی
در سيستم مديريت كلاس جهاني، متخصصين، يك متد مديريت نوين را در كار شما به اجرا مي گذارند كه اثرات آنرا حتي مشتريان شما نيز بخوبي لمس خواهند كرد .
مزاياي اين سيستم چيست ؟
1 - مشتريان شما را بطرز خارق العاده اي افزايش مي دهیم.
2- هزينه هاي شما را به مقدار قابل توجهي كاهش مي دهیم .
3 - فروش شما را در شرايط يكسان نسبت به رقبا به ميزان شگفت انگيزي افزايش مي دهیم .
اين سيستم حتي در يك فست فود يا كافي شاپ كوچك نيز قابل اجراست.
4-کلیه پرسنل شمارا در حد استانداردبین المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روزدنیارا برای رستوران یا کافی شاپ با آموزش راه اندازی میکنیم.5-دکوراسیون شمارا با جدیدترین و ارزانترین سازه های روزدنیا طراحی و اجرا می نماییم.

برآورد هزینه ها قبل از سرمایه گذاری:خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.طراحی و اجرا که به تایید ایزو وHACCP برسد.هزینه تبلیغات. کارت. منو. بروشور. سربرگ. جلد منو و دیگر موارد.هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه.انبار.سرویسها.ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.هزینه اخذمجوز.هزینه حقوق و مزایای پرسنل.هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .از صفر تا صد ما شمارا همراهی خواهیم کرد.تضمین فروش بالا اخرین اهداف ایران شف
شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا (ایران شف)مدیر عامل فرهاد زعفری 09121490154
لینک ثابت پیغام (1 پیغام و نظرات)مجری آشپزخانه های صنعتی هتلها. رستورانها. فست فودها، تالارها چهارشنبه، 26 فروردینماه 1388
از صفرتا 100 در حدایزو کاملا استانداردیکبار برای همیشه صاحب آشپزخانه شوید.طراحی، تجهیز، مشاوره، استانداردسازی، تامین نیروی انسانی، آموزش، ارائه منو، آنالیز، آشپزخانه های صنعتی هتلها. رستورانها. فست فودها، تالارها، کیترینگ ها، سلف سرویسها، ارگانها، سازمانها، شرکتها، ادارات،دولتی و خصوصی
شرکت مشاوران فردای بهترآسیا(ایران شف)مدیرعامل فرهاد زعفری 09121490154
جهت مشاهده تصاویر لطفا روی عکسها کلیک کنید




iranchef@gmail.com
لینک ثابت پیغام (0 پیغام و نظرات)راه اندازی. تجهیز. دکوراسیون. مشاوره. آموزش. ارائه منو. تامین نیروی انسانی. هتل. رستوران. فست فود. کافی شاپ و دیگر صنوف یکشنبه، 16 فروردینماه 1388


آلبوم ایران شف


ادامه مطا لب ...
لینک ثابت پیغام (1 پیغام و نظرات)کافی شاپهای زنجیره ای صدف آری sadaf yes استارباکس نه No Starbucks یکشنبه، 16 فروردینماه 1388


جایزه 10000000 ریالی کافی شاپهای زنجیره ای صدف و یکسال استفاده رایگان از کافی شاپ
کافی شاپهای زنجیره ای صدف آری کافی شاپهای زنجیره ای استارباکس نه
یا ثبت نام در همین صفحه ویا در قسمت عضویت وبسایت می توانید با نوشتن آری یا نه No Starbucks
yes sadaf در قرعه کشی شرکت نمایید
هاوورد شولز رییس استارباکس شدیدا از دست کافی شاپهای زنجیره ای صدف عصبانی شده است فرهاد زعفری هشجین در صدد است تا بزودی شعبات خود را در خارج ازکشور مخصوصا کشورهای اسلامی افتتاح نماید.
ما میتوانیم چراکه نه.
ما میتوانیم با استارباکس رقابت کنیم هم تجربه اش را داریم وهم دانش این صنعت را ما به کافی شاپ مثل یک صنعت نگاه میکنیم.استارباکس آپلو هوا نمی کند فروش قهوه و یا دیگر محصولات غذایی کار دشواری نیست. ما به مدیرعامل استارباکس آقای هاوورد شولز اعلام میکنیم با پشتیبانی ایرانیان و فارسی زبانان سراسرجهان کافی شاپهای صدف را جایگزین استارباکس خواهیم کرد.(رقابت سالم) نه با لابیهای ؟ و غیره
دانش، تجربه، هنر، جسارت، کیفیت، کمیت، بهداشت، پرسنل و پشتیبانی ملت ایران و فارسی زبانان سراسر جهان و عنایت خداوند این امکان را به ما خواهد بخشید.
لینک ثابت پیغام (1 پیغام و نظرات)رستوران غذاهای دریایی دارنگ بزودی افتتاح میشود پنجشنبه، 6 فروردینماه 1388



رستوران غذاهای دارنگ اولین رستوران تخصصی و سلامت در تهران با انواع غذاهای دریایی کاملا تخصصی بزودی افتتاح میشود.هدف از راه اندازی این رستوران عرضه غذاهای دریایی شامل میگوها.ماهیها.لابستر.حلزون.صدف و انواع اردورهای دریایی.باسوپ بویابس فرانسوی جهت ارائه سرویس بهتر و سلامت به مشتریان محترم میباشد.
آدرس تهران خیابان ولیعصر بالاتراز بیمارستان دی کوچه فلق پلاک 2
مجری شرکت مشاوران فردای بهترآسیا(ایران شف) فرهاد زعفری 09121490154
ادامه مطا لب ...
لینک ثابت پیغام (0 پیغام و نظرات)پرسش هاي عمومی در مورد ارتباط غذا و سرطان پنجشنبه، 6 فروردینماه 1388

تا كنون هيچ غذاي خاصي كه سرطان‌زا باشد شناخته نشده است، اما بعضي از مواد شيميايي، آفت‌كش‌ها و افزودني‌هاي غذايي مي‌توانند خطرزا باشند.
همچنين به نظر مي‌رسد، دريافت مقادير زياد نمك و نيترات (مثلا در سوسيس و كالباس)، از عوامل مستعدكننده براي ابتلا به سرطان باشند.
فرهاد زعفری هشجین
مولف و مدرس دانشگاه هتلداری
ادامه مطا لب ...
لینک ثابت پیغام (1 پیغام و نظرات)واگذاری نمایندگی کافی شاپ های زنجیره ای صدف سه شنبه، 4 فروردینماه 1388

کافی شاپ های زنجیره ای صدف
شماره ثبت 124508 تاریخ 13/6/1384
اولین کافی شاپهای زنجیره ای در ایران :
کافی شاپهای زنجیره ای صدف در نظر دارد تعدادی محدود نمایندگی خودرابا شرایط ویژه واگذارنماید.کافی شاپهای زنجیره ای صدف اولین کافی شاپهای حرفه ای در ایران با استاندارد بین المللی با منوهای منحصر به فرد مطابق با استانداردهای اروپا و آمریکا کاملا متفاوت باکافی شاپهای موجود درایران با منو متنوع فورمولاسیون جدید،تنوع،نوآوری در تمام فصول و تضمین فروش بالا انواع نوشیدنی های گرم و سرد شامل:قهوه ها،بستنیها،گلاسه ها،میلک شیک ها،آبمیوه ها،فراپه ها،کوکتلها،اسنکها،دسرها،کیک ها،شربتهاو فروت پکهای جدید توسط بنیانگذار کافی شاپ حرفه ای در ایران دارای منشور کیفیت ثبت شده یک سرمایه گذاری مطمئن برای سرمایه گذاران .
شعبات کافی شاپ صدف
شعبه یک مرکزی: تهران:خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی ساختمان صدف شماره 1137 تلفن 88774591
وبسایتhttp://www.sadafcoffeeshop.com
شعبه دو : بندر عباس بلوار امام خمینی خیابان داروپخش 09171632187 بنمایندگی آقای صادق صادقی زاده
وبسایتhttp://www.sadafcoffeeshop2.blogfa.com
شعبه سه:تهران خیابان ولیعصر نبش بلوار اسفندیار طبقه دو بیمارستان چشم پزشکی نور تلفن 82401110
وبسایتhttp://www.sadafcoffeeshop3.blogfa.com
شعبه چهار:متل قو (سلمان شهر خیابان اصلی بعداز پمپ بنزین جنب سوپر زندی 01924823144تلفن همراه
09122024447 بنمایندگی آقای پژمان توتونچیان
وبسایتhttp://www.sadafcoffeeshop4.blogfa.com
شعبات دیگر بزودی افتتاح و به اطلاع شما کاربران محترم خواهد رسید.
09121490154 فرهاد زعفری هشجین مدیر عامل
ادامه مطا لب ...
لینک ثابت پیغام (1 پیغام و نظرات)رستوران مشتري مدار رستورانی است که مشتري را سرمايه خود و ضامن برگشت سرمايه رستوران مي‌داند پنجشنبه، 29 اسفندماه 1387

يك رستوران داراي طبقه‌بندي‌هاي اداري ، چارت‌هاي سازماني ، قسمتهاي مختلف و اهداف و خطي‌مشي‌ها، دستورالعمل‌ها و بسياري موارد ديگر است. كه مسلماً براي مشتريان وبزرگي رستوران و قسمت هاي مختلف آن اهميت ندارد بلكه مي‌خواهند كسي مشكلاتشان را حل نمايد. رستوران مشتري مدار رستورانی است كه هدف آن پيش‌گرفتن درخواست‌ هاي مشتريان در مسائلي كه بيشترين ارزش را براي آنها داراست مي‌باشد و رضايت مشتري را سرمايه خود و ضامن برگشت سرمايه رستوران مي‌دانند. ارائه خدمات به مشتري همواره سرلوحه تفكرات و برنامه‌ريزي‌ها مي‌باشد و در زندگي و مشكلات موجود براي كسانيكه مسئول راضي نگه داشتن مشتري هستند تغيير و بهبود حاصل مي‌نمايند .
فرهاد زعفری مولف و مدرس دانشگاه هتلداری
لینک ثابت پیغام (1 پیغام و نظرات)کیفیت و توانمندی پرسنل رستوران، مهمترین عامل بقاء و حیات یک رستوران موفق است پنجشنبه، 29 اسفندماه 1387
مهمترین و حیاتی ترین دارایی هر هتل یا رستورانی، نیروی انسانی آن رستوران است. کیفیت و توانمندی پرسنل رستوران، مهمترین عامل بقاء و حیات یک رستوران موفق است. نیروی انسانی توانمند و آموزش دیده، رستوران توانمند را به وجود می آورد. از نظر « دراکر » رشد اقتصادی مرهون توانمند کردن کارکنان فرهیخته است. هتل یا رستوران توانمند محیطی است که کارکنان در سالن و آشپزخانه در انجام فعالیتها با یکدیگر همکاری می کنند. توانمندسازی کارکنان رستوران، محوری ترین تلاش مدیران در کیفیت،کمیت،مدیریت، در رستورانهامی باشد. توانمند کردن پرسنل موجب می شود تا مدیران سریع تر و بدون اتلاف هزینه بر رقبای خود پیروزشوند. وبه فروش دلخواه خود برسند.توانمندسازی موجب می شود که کارکنان، رستوران و شغل را از آن خود بدانند و از کار کردن در گرما آشپزخانه به خود ببالند. بدون توانمندسازی، نه مدیران و نه هتل یا رستورانی نمی توانند در درازمدت کامیاب باشند. مدیریت رستوران، مهمترین عامل در تواناسازی کارکنان می باشد. زیرا مدیر بطور مستقیم و غیرمستقیم، تمام عوامل محیط رستوران را تحت تاثیر قرار می دهد. مدیر با تفویض اختیار و قدرت بیشتر به کارکنانی که ارتباط مستقیم با مشتریان دارد می تواند در جذب مشتری بیشتر موفق شود، دادن استقلال و آزادی عمل به آنان، فراهم نمودن جو مشارکتی، ایجاد فرهنگ کار گروهی و با حذف شرایطی که موجب بی قدرتی کارکنان شده است، بستر لازم را برای توانمندی افراد فراهم می کند.
فرهاد زعفری مدرس دانشگاه هتلداری
لینک ثابت پیغام (0 پیغام و نظرات)واگذاری نمایندگی رسمی کافی شاپهای زنجیره ای صدف با شرایط ویژه فقط در شهرستانها،مناطق آزاد،خارج از کشور دوشنبه، 12 اسفندماه 1387


کافی شاپهای زنجیره ای صدف در نظر دارد تعدادی محدود نمایندگی خودرابا شرایط ویژه واگذارنماید.کافی شاپهای زنجیره ای صدف اولین کافی شاپهای حرفه ای در ایران با استاندارد بین المللی با منوهای منحصر به فرد مطابق با استانداردهای اروپابا،فورمولاسیون جدید،تنوع،نوآوری در تمام فصول و تضمین فروش بالا انواع نوشیدنی های گرم و سرد شامل:قهوه ها،بستنیها،گلاسه ها،میلک شیک ها،آبمیوه ها،فراپه ها،کوکتلها،اسنکها،دسرها،کیک ها،شربتهاو فروت پکهای جدید و متفاوت توسط بنیانگذار کافی شاپ حرفه ای در ایران.
-1384/6/13- 124508 تاریخ و شماره ثبت شرکتها
منشور کیفیت کافی شاپهای زنجیره ای صدف
شعبه یک مرکزی: تهران:خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی ساختمان صدف شماره 1137 تلفن 88774591 وبسایتhttp://www.sadafcoffeeshop.com/
شعبه دو : بندر عباس بلوار امام خمینی خیابان داروپخش 09171632187 بنمایندگی آقای صادق صادقی زادهوبسایتhttp://www.sadafcoffeeshop2.blogfa.com/
شعبه سه:تهران خیابان ولیعصر نبش بلوار اسفندیار طبقه دو بیمارستان چشم پزشکی نور تلفن 82401110
وبسایتhttp://www.sadafcoffeeshop3.blogfa.com/
شعبه چهار:متل قو (سلمان شهر خیابان اصلی بعداز پمپ بنزین جنب سوپر زندی 01924823144تلفن همراه 09122024447 بنمایندگی آقای پژمان توتونچانوبسایتhttp://www.sadafcoffeeshop4.blogfa.com/
لینک ثابت پیغام (0 پیغام و نظرات)اگر می خواهید لاغر شوید نان و برنج را حذف نكنيد یکشنبه، 11 اسفندماه 1387

تحقيقات جديد نشان داده است كه رژيم غذايي فاقد هر گونه كربوهيدرات مي ‌تواند افراد را دچار اختلالات حافظه و فراموشي كند.
منابع غذايي كربوهيدرات به طور عمده شامل انوع نان، برنج، غلات، ماكاروني، سيب زميني، ميوه ها و سبزي هاست.
افرادي كه در رژيم غذايي روزانه خود هيچ ماده حاوي كربوهيدرات را مصرف نمي‌ كنند، نسبت به ديگران تست ‌هاي حافظه را بسيار ضعيف ‌تر پاسخ مي ‌دهند.
محققان بر اساس اين تحقيق دريافتند وجود كربوهيدرات براي مغز، آن قدر مهم است كه افرادي كه در رژيم لاغري خود اين ماده را اصلا مصرف نمي كنند، تنها يك هفته پس از شروع اين كار دچار اختلالات حافظه مي‌ شوند.
از جمله رژيم ‌هاي كم كربوهيدرات و بدون كربوهيدرات رژيم "اتكينز" است كه حدود سال 2000 ميلادي به شهرت بسيار رسيده است و افراد زيادي از طريق آن وزن خود را پايين آورده اند.
لینک ثابت پیغام (3 پیغام و نظرات)فرق كنترل اشتها در مردان و زنان(فرهاد زعفری مولف و مدرس دانشگاه هتلداری) یکشنبه، 11 اسفندماه 1387

در اغلب خانواده‌هاي ايراني اين خانم ها هستند كه آقايان را وادار يا تشويق مي ‌كنند كه وزن خود را كنترل كرده و غذاي كمتري مصرف كنند تا دچار مشكل چاقي و عوارض ناشي از آن نشوند. با اين وجود اگر به دور و بر خود نگاه كنيم مرداني را خواهيم يافت كه براي فرار از نخوردن غذا و سرزنش هاي خانواده، در بيرون از غذاهاي فست فود استفاده كرده و با شكم سير به خانه مي‌ روند. حال جالب است بدانيد كه در ساير نقاط دنيا اين روند برعكس است.
تحقیقات نشان مي‌ دهد هنگامي كه براي خانم ها رژيم لاغري توصيه مي ‌شود، گرايش بيشتري به غذاهاي ممنوعه پيدا مي‌ كنند.
طبق اين بررسي در غذا خوردن، زنان و مردان رفتاري متفاوت دارند و در عين حال زنان كمتر مي‌ توانند اشتهاي خود را كنترل كنند.
ادامه مطا لب ...
لینک ثابت پیغام (1 پیغام و نظرات)فلفل علیه سرطان(فرهاد زعفری مدرس دانشگاه هتلداری)و مربی آشپزی جمعه، 2 اسفندماه 1387

تاريخ مصرف فلفل به 7 هزار سال پيش از ميلاد مسيح برمي‌گردد كه سرخ‌پوستان آمريكايي ساكن پرو و مكزيك از آن به عنوان ادويه‌اي خوش‌طعم استفاده مي‌كردند؛ تا اينكه طي قرون 15 و 16 ميلادي، كاشفان آمريكا اين سبزي خوش نقش و نگار را به اروپا و از آنجا به آسيا و آفريقا آوردند و اين‌گونه شد كه فلفل دلمه‌اي وارد برنامه غذايي ما شد. امروزه بسياري از خانواده‌هاي ايراني تنها از اين سبزي در تهيه پيتزا و مايه ماكاروني استفاده مي‌كنند اما با يك ديد خوش‌بينانه‌تر مي‌توان گفت كه از آن در تهيه سالاد سبزيجات نيز استفاده مي‌شود...
وقتي تصميم به كاهش وزن مي‌گيريم، معمولا سبزي‌ها اولين گزينه‌اي هستند كه سراغشان مي‌رويم. فلفل دلمه‌اي يكي از كم كالري‌ترين سبزي‌ها و يكي از بهترين گزينه‌هاست كه در هر 100 گرم از آن تنها 15 كالري انرژي وجود دارد و در ميان انواع فلفل‌ها اين مقدار، كمترين است. اين سبزي در ميان انواعش بيشترين مقدار فيبر را نيز دارد و در هر 100 گرم از آن 2 گرم فيبر يافت مي‌شود. بنابراين در كنار ساير سبزي‌ها مي‌توان فلفل دلمه‌اي را نيز در رژيم‌هاي لاغري مصرف كرد.
ادامه مطا لب ...
لینک ثابت پیغام (2 پیغام و نظرات)اعطای نمایندگی کافی شاپ های زنجیره ای صدف با شرایط ویژه در مراکز استانها و مناطق آزاد . چهارشنبه، 30 بهمنماه 1387



-1384/6/13- 124508 تاریخ و شماره ثبت شرکتها
شعبه یک مرکزی: تهران:خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی ساختمان صدف شماره 1137 تلفن 88774591 شعبه دو : بندر عباس بلوار امام خمینی خیابان داروپخش 09171632187 بنمایندگی آقای صادق صادقی زادهشعبه سه:تهران خیابان ولیعصر نبش بلوار اسفندیار طبقه دو بیمارستان چشم پزشکی نور تلفن 82401110 شعبه چهار:متل قو (سلمان شهر خیابان اصلی بعداز پمپ بنزین جنب سوپر زندی
01924823144تلفن----- همراه 09122024447 بنمایندگی آقای پژمان توتونچی
فروت پک کافی شاپهای زنجیره ای صدف یک محصول جدید و متفاوت در ایران شماره ثبت
اعطای نمایندگی کافی شاپ های زنجیره ای صدف با شرایط ویژه در مراکز استانها و مناطق آزاد .
جهت اخذ نمایندگی با دفتر مرکزی شرکت مشاوران فردای بهترآسیا تماس حاصل فرمایید
تلفن 88775240 -88774591 -09121490154
وبسایت کافی شاپ صدف
http://www.sadafcoffeeshop.com/
شعبات پنج.شش.هفت. بزودی اعلام خواهد شد
لینک ثابت پیغام (2 پیغام و نظرات)همایش نقش غذا و رستوران در صنعت گردشگری(دانشگاه تهران) سه شنبه، 29 بهمنماه 1387



مرکز پژوهش های گردشگری دانشگاه تهران:دانشجویان کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری دانشگاه تهران:گروه توریسم انجمن جامعه شناسی ایران:سخنران و میهمانان همایش:1- پروفسور جعفریان استاد تغذیه مقیم سوئیس2-فرهاد زعفری هشجین مدرس دانشگاه و کارشناس هتلداری3- آقای اسلامی مدرس دانشگاه و رئیس موسسه صبای سحر4-دکتر گل افرا دکترای کشاورزی و بنیانگذار کاشت میوه کیوی در ایران 5-دکتر ابراهیمبای سلامی سرپرست مرکز پژوهشهای گردشگری دانشگاه تهرانزمان یکشنبه 10 اذرماه 1387 مکان:تالار شریعتی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
فرهاد زعفری اظهار داشتند .در ايران سه هزار نوع غذا شناخته شده است که با برگزاري جشنواره‌هاي مختلف مي‌توان آنها را به سراسر جهان معرفي کرد.
زعفری افزود مادرتلاشیم تمام غذاهای ایران را روستا به روستا شناسایی کرده و برای آنها شناسنامه تهیه نماییم.
به گزارش مرکز خبری امید، فرهاد زعفري کارشناس و مدرس دانشگاه هتلداري در پنجمين کارگاه تخصصي صنعت گردشگري که با عنوان نقش غذا و رستوران در صنعت توريسم در مرکز پژوهش‌هاي گردشگري دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب افزود: نحوه پختن و سرعت خوردن غذا موضوعي است که بايد راجع به آن بحث شود.
فرهاد زعفري افزود: ايران در جام جهاني غذا نقش ندارد، در حالي که بايد در غالب تیم ملی و تیمهای داخلی در آن شرکت کنيم و تيم ملي داشته باشيم. در ايران هرکس از راه رسيده است بدون تجربه لازم دست به ايجاد رستوران زده است این نیز به ضرر جامعه است.
وي تصريح کرد: در دنياي مدرن بايد اول تخصص داشته باشيم، بعد رستوران باز کنيم. در رستوران‌ها ما وقتي غذا باقي مي‌ماند دور ريخته نمي‌شود در حالي که نحوه نگهداري آن را هم نمي‌دانيم
لینک ثابت پیغام (4 پیغام و نظرات)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 صفحات بعدی سایت

هیچ نظری موجود نیست: