۱۳۸۸ آبان ۹, شنبه

سوگند نامه اشپزي


سوگند نامه آشپزي (تدوين و تهيه فرهاد زعفري هشجين مولف و مدرس بين المللي آشپزي)Oath letter cooking
دوشنبه، 4 آبانماه 1388



سوگند نامه آشپزي Oath letter cooking

اكنون كه با عنايات و الطاف بيكران الهي دوره آشپزي را با موفقيت به پايان رسانده‌ام و مسئوليت خدمت به خلق را برعهده گرفته‌ام در پيشگاه قرآن كريم * به خداوند قادر متعال كه داناي آشكار و نهان است، و نامش آرامش دلهاي خردمندان و يادش شفاي آلام دردمندان، سوگند ياد مي‌كنم كه همواره حدود الهي و احكام مقدس ديني را محترم شمارم. از تضييع حقوق كارفرمايان و مشتريان بپرهيزم و سلامت و بهبود آنان را بر منافع مادي و اميال نفساني خود مقدم دارم، در آشپزي تمام بهداشت موادغذايي ،فردي و محيط را رعايت كنم و اسرار محل كار خود را به ضرورت شرعي و قانوني فاش نسازم. خود را نسبت به حفظ قداست حرفة‌ آشپزي و حرمت همكاران متعهد بدانم و از آلودگي به اموري كه با پرهيزكاري و شرافت و حرفه آشپزي منافات دارد اجتناب ورزم، همواره براي ارتقاء دانش مواد غذايي خويش تلاش كنم و از دخالت در اموري كه آگاهي و مهارت لازم را در آن ندارم خودداري نمايم. در امر بهداشت، اعتلاء فرهنگ و آگاهي‌هاي عمومي تلاش نمايم و تأمين، حفظ و ارتقاء سلامت جامعه را مسئوليت اساسي خويش بدانم.

تدوين و تهيه : فرهاد زعفري هشجين مولف و مدرس دانشگاه جامع علمي كاربردي

چهارم آبان ماه 1388

Oath letter cooking

Now that the vast Altaf Elahi Nayat and cooking period successfully completed Rsandham and responsibility to serve the people in charge before Grftham * Holy Quran to the Omniscient Almighty God manifest and latent, and the name Wise and calm hearts pains Drdmndan Shafa Messenger , swear of God, I always respect the religious and sacred sentences Shmarm. Violation of rights of clients and customers Bprhyzm and improve their health and the material interests and their carnal miles have Moghadam, Food cooking all health, personal and environmental policy work, I respect their religious and legal necessity to disclose Nsazm. To maintain the sanctity Hrfh cooking and committed colleagues know and respect to pollution matters with dignity and moral righteousness and avoid cooking has fallen incompatible always improve their knowledge of food, I try involvement in matters of knowledge and skills needed Do not refuse to do it. Involved in health, culture and Atla’ do try and provide general knowledge, and improving the health of society to know their basic responsibilities.

Editing and preparation: Farhad zafari Hshjyn author and lecturer Azad


ادامه مطا لب ...

هیچ نظری موجود نیست: